Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Megrendelésének elküldése előtt olvassa el a vásárlási feltételeinket:

 

 1. Árak:
  A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát. (A termékek 27% áfa kulcsosak.)
 2. Visszaigazolás:
  Megrendelését az áru elküldése előtt az Ön által megadott e-mail címen, vagy telefonszámon visszaigazoljuk.
 3. Szállítási határidő:
  A kiválasztott árukat utánvétes postai küldeményben juttatjuk el Önhöz a megrendelőlapon megadott címre. A csomagot megrendelésétől számított 2 munkanapon belül postázzuk. A szállító cég e-mailben értesíti Önt a kiszállítás időpontjáról.
  Ha nem tudnánk teljesíteni rendelését, erről az Ön által megadott e-mail címen, vagy telefonszámon 1 napon belül értesítjük.
 4. Szállítási költség:
  Ha házhozszállítással kéri az árut, akkor 15000.-Ft felett ingyenes, míg 15000.-Ft alatt bruttó 1990.- Ft/csomag szállítási díjat számítunk fel.
  Lehetőség van az áru személyes átvételére is márkakereskedésünkben, ami ingyenes. (Érd, Fűtő utca 7.)
 5. Számlázás:
  Ha Ön el kívánja számolni könyvelésében a vásárolt termékeket, töltse ki a megrendelőlapon szereplő számlázási adatokat adószámával kiegészítve a megjegyzés rovatban. A számlát a küldeményhez mellékelve fogja megkapni.
  Korábbi vásárlásról utólag nem tudunk számlát kiadni.
 6. Rendelés lemondása:
  Ha Ön meggondolta magát, vagy rossz adatokkal küldte el a rendelését, azt 12 órán belül a rendelés elküldése után e-mail útján stornózhatja, vagy módosíthatja. Ebben meg kell adnia a rendelése azonosításához szükséges adatokat.
 7. Sérült áru:
  A rendelt árukat kifogástalan állapotban adjuk postára. A postai küldemény átvételekor győződjön meg annak sértetlenségéről, a szállítás során megsérült csomag esetén vetessen fel a postai dolgozóval jegyzőkönyvet.
 8. További segítség:
  Ha nem talált választ kérdésére, küldjön levelet, amit legfeljebb 2 napon belül válaszolunk meg.